Abonnement

WEBSUPPORT | TRYKSAGER | ANNONCERING

Der kan være flere grunde til at hyre time- eller opgavebaseret hjælp til sin markedsføring. Måske har I startet et projekt, som kræver ekstra opmærksomhed? Eller måske er behovet for markedsføring endnu ikke stort nok til at hyre en fast medarbejder? Se de mest populære pakker i oversigten, eller kontakt Kernekommunikator for at få prisen på din helt egen sammensætning.

Bestil uforpligtende rådgivning

sociale medier

WEBPAKKEN

Vil du gerne holde dit website up-to-date, og af og til opdatere tekst og billeder uden selv at bruge tid på det? Med en webpakke får du alt fra løbende opdatering, backup og trafikanalyse til fri ændring af tekst, farver og billedindhold.

Visuel-identitet-design-visuel-identitet-kernekommunikator

GRAFIKPAKKEN

Med grafikpakken får du en tilpasset aftale om opsætning af dine plakater, flyers, rollups og andre tryksager. Aftalen kan tegnes med fastlagt indhold for en afgrænset periode, eller som fri aftale med ubegrænset grafik. 

Annoncering-webdesign-tekster

ANNONCEPAKKEN

Online annoncering er en effektiv og kontrolleret måde at opnå synlighed på. Med annoncepakken får du et fastlagt antal annoncer på f.eks. Facebook eller Google, inklusiv sparring omkring optimalt udbytte og analyse af resultaterne.

Rådgivning-sparring-markedsføringsstrategi-kernekommunikator

DIN PAKKE

Hvad har du brug for? Lad os tage en snak om din virksomhed, dit råderum til markedsføring, og hvordan du udnytter det bedst muligt. Du kan leje en marketingmedarbejder til præcis de opgaver, du ønsker. 

Det siger kunderne