Annoncering

SOCIALE MEDIER | GOOGLE ADS | TRYKTE KAMPAGNER

Lad os stille skarpt på din annoncering på sociale medier, så dine egne opslag bliver en del af en effektiv annoncerings-maskine. Eller måske skal vi skabe opmærksomhed med annoncer i aviser og magasiner? Lad os tage en snak om, hvordan du får den mest effektive opmærksomhed inden for dit budget.

Skriv mig på venteliste

Annoncer-annoncering-sociale-medier

SOME-ANNONCERING

Facebook, Instagram og Linkedin er ideelle til at skabe kontakt og interaktion med potentielle kunder. Med den rigtige annonceopsætning kan dine ugentlige opslag være med til at gøre dine annoncer mere effektive, så du får den rigtige trafik til hjemmesiden eller flere relevante følgere.

Annoncering-webdesign-tekster

GOOGLE ADS

Det rigtige forarbejde giver din virksomhed målbare resultater med Google Ads. Budgettet tilpasses efter behov, og du får hjælp til resultatmåling, analyse og tilretning af dine kampagner. Denne type annoncering kræver tålmodighed, men vil gøre underværker for din (relevante) webtrafik.

Annoncering-trykte medier-kernekommunikator

TRYKTE MEDIER

For nogle virksomheder giver det god mening at annoncere i aviser, magasiner eller fagblade. Hér skal din annonce skille sig ud, afspejle din visuelle identitet, være præcist formuleret og opfordre til kontakt. Bedst af alt er det, hvis den trykte annonce også lokker besøgende forbi din hjemmeside.

Annoncering-kampagner-trykte medier-grafisk-design-kernekommunikator

KAMPAGNER TIL TRYK

Events som åbent hus, foredrag eller særlige rabatter kan med fordel markedsføres med flyere, plakater eller indstik. Denne type annoncering kræver kontakt med distributionskanaler, men er til gengæld en sikker vinder, når det kommer til at trække besøgende til dit arrangement eller din hjemmeside.

Det siger kunderne

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.