fbpx

Annoncering

GOOGLE ADS | SOCIALE MEDIER | TRYKTE KAMPAGNER

Lad os stille skarpt på dine Google Ads og kampagner på sociale medier, eller skabe opmærksomhed med annoncer i aviser og magasiner. Ord og billeder arbejder sammen om at holde dig top-of-mind, øge din følgerskare og sende den rigtige trafik til din hjemmeside.

Annoncering-webdesign-tekster

GOOGLE ADS

Det rigtige forarbejde giver din virksomhed målbare resultater med Google Ads. Budgettet tilpasses efter behov, og du får hjælp til resultatmåling, analyse og tilretning af dine kampagner. Denne type annoncering kræver tålmodighed, men vil gøre underværker for din (relevante) webtrafik.

Annoncer-annoncering-sociale-medier

SOCIALE MEDIER

Sociale medier er ideelle til at skabe kontakt og interaktion med nye og eksisterende kunder. Du kan være kreativ, og skabe vidtrækkende omtale med få midler. Kernekommunikator hjælper dig med opsætning, segmentering, sponsorering, rebranding, analyse og tilretning.

Annoncering-trykte medier-kernekommunikator

TRYKTE MEDIER

For nogle virksomheder giver det god mening at annoncere i aviser, magasiner eller fagblade. Hér skal din annonce skille sig ud, afspejle din visuelle identitet, være præcist formuleret og opfordre til kontakt. Bedst af alt er det, hvis den trykte annonce også lokker besøgende forbi din hjemmeside.

Annoncering-kampagner-trykte medier-grafisk-design-kernekommunikator

KAMPAGNER TIL TRYK

Events som åbent hus, foredrag eller særlige rabatter kan med fordel markedsføres med flyere, plakater eller indstik. Denne type annoncering kræver kontakt med distributionskanaler, men er til gengæld en sikker vinder, når det kommer til at trække besøgende til dit arrangement eller din hjemmeside.

Det siger kunderne