Grafisk Design

VISUEL IDENTITET | TRYKSAGER | LOGOPAKKER

Din virksomhed bliver husket, når dit visuelle er udtryk er gennemført. Med afstemte farver, fonte og grafiske elementer arbejder din samlede kommunikation for at styrke dit brand – lige fra emails, præsentationer og brochurer til hjemmeside og sociale medier.

Skriv mig på venteliste

Annoncering-trykte medier-kernekommunikator

TRYKSAGER

Lad dine brochurer, bannere, rollups og flyere formidle dine budskaber professionelt. Kernekommunikator sørger for sprødt design, skarpe tekster og tryk i højeste kvalitet. Opsætningerne er selvfølgelig afstemt med din visuelle identitet, så alle opsætninger bliver en del af dit eksisterende brand.

Logopakker-logo-grafisk-design-kernekommunikator

LOGOPAKKER

Skab en stærk ramme for det grafiske udtryk bag din virksomhed. Måske starter vi ud fra et eksisterende logo – måske fra en helt ny idé. Uanset hvad, indeholder logopakken ubegrænsede designrunder, logo klargjort til tryk, billedformater, symbol, formater til sociale medier og emailsignatur.

Visuel-identitet-design-visuel-identitet-kernekommunikator

VISUEL IDENTITET

Med en visuel identitet arbejder hvert eneste tilbud, email og opslag på sociale medier for, at du bliver husket. Vi starter med at mødes, så vi kan snakke om dine ønsker og visioner. Produktet er en designguide, som indeholder farver, fonte, grafiske elementer og skabeloner skræddersyet til din virksomhed.

Rådgivning-sparring-markedsføringsstrategi-kernekommunikator

RÅDGIVNING

Det kan være vanskeligt at navigere i, hvordan man kan brande sin virksomhed på det grafiske (hvordan, hvornår og hvor meget). Få en uforpligtende samtale om dine muligheder, og hør hvad andre virksomheder har haft succes med. Jeg kommer ud til dig, eller ringer dig op efter ønske.

Det siger kunderne