Webdesign

HJEMMESIDER | SEO-OPTIMERING | ANALYTICS

Din hjemmeside skal afspejle din kvalitet, sælge på den rigtige måde, og spille sammen med din øvrige markedsføring. Du får en moderne hjemmeside, optimeret til Google og designet til at fungere på tværs af enheder.

Skriv mig på venteliste

Hjemmesider-responsiv-brugervenlig-Skive-kernekommunikator

RESPONSIVT DESIGN

Giv dine websitebesøgende den absolut bedste oplevelse af dit site, uanset om de bruger smartphone, tablet eller PC. Responsivt design tilpasser visningen af dit site efter enheden, og du kan være sikker på en flot og funktionel hjemmeside i alle sammenhænge.

sociale medier

SEO OG SYNLIGHED

Kernekommunikator designer moderne hjemmesider i WordPress, som er ét af de mest anvendte CMS-systemer til Googleoptimeret webdesign. Der er et hav af muligheder for ekstrafunktioner, siteanalyse, og dokumenteret søgemaskineoptimering.

Annoncering-webdesign-tekster

KLAR TIL GOOGLE ADS

Har du oplevet, at dine Google Ads giver trafik, som ikke konverterer til brugbare kontakter eller salg? Det er vigtigt at specialdesigne hver eneste landing page til at møde gæsternes behov med det samme. Det betyder bl.a. nøje tilrettelagt ordvalg, design og struktur.

webdesign-hjemmesider-

BRUGERANALYSE

Forstå dine besøgendes rejse på din hjemmeside. Hvor kommer de fra, hvad leder de efter, forlader de sitet bestemte steder, og hvorfor? Kernekommunikator analyserer dine brugeres adfærd, og foretager nødvendige ændringer, for at skabe en bedre brugerrejse på dit site.

Det siger kunderne

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.