Sociale medier

SOME STRATEGI | ANNONCERING | CONTENT CREATION

Sociale medier belønner social adfærd. Derfor skal dit content være engagerende og sammenhængende med dine øvrige platforme. Bliv mere effektiv omkring din strategi og planlægning, så du øger din synlighed online (mens du selv er offline), får mere ud af dine annoncer, og boost din digitale synlighed.

sociale medier

STRATEGI OG PLANLÆGNING

Strategisk brug af sociale medier sikrer, at din virksomhed er til stede de rigtige steder, og bruger platformene optimalt. En plan sikrer variation i dine opslag, fastholder interessen hos følgerne, og forebygger “huller” i aktiviteten. Så kan I være til stede – også når I holder fri.

Visuel-identitet-design-visuel-identitet-kernekommunikator

CONTENT CREATION

Jo mere opmærksomhed, jeres opslag får, desto mere får I for indsatsen – også uden at sponsorere opslagene. Få hjælp til at skrive fængende tekst, lave engagerende video, eller dele links, som målgrupperne klikker på. Sæt prikken over i’et med en content plan, så I ikke oplever at være online hele tiden.

Annoncering-webdesign-tekster

ANNONCERING

Med adfærdsbestemt annoncering på sociale medier øges jeres følgerskare, og I får mere trafik på hjemmesiden. Med den rigtige opsætning får I også data for pengene. så jeres opslag bliver mere målrettede, indtil følgere bliver til leads, og leads bliver til kunder.

Rådgivning-sparring-markedsføringsstrategi-kernekommunikator

DIN PAKKE

Hvad har du brug for? Lad os tage en snak om din virksomhed, dit råderum til markedsføring, og hvordan du udnytter det bedst muligt. Du kan få præcis den pakke, du har brug for, så dine sociale platforme begynder at arbejde for dig. 

Det siger kunderne

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.