fbpx

Sociale medier

STRATEGI | ANNONCERING | CONTENT

Det daglige arbejde kan blive et stærkt kort i virksomhedens branding, hvis I arbejder strategisk med sociale medier. De mest brugte platforme er desuden effektive i forhold til annoncering, og får jeres brand ud til målgrupperne på både små og store budgetter.

SEO-synlighed-online-kernekommunikator

STRATEGI

Strategisk brug af sociale medier sikrer, at din virksomhed er til stede de rigtige steder, og bruger platformene optimalt. En plan sikrer variation i dine opslag, fastholder interessen hos følgerne, og forebygger “huller” i aktiviteten. Så kan I være til stede – også når I holder fri.

Visuel-identitet-design-visuel-identitet-kernekommunikator

CONTENT

Jeres content på sociale medier er med til at give jer opmærksomhed, også uden at sponsorere opslagene. Få hjælp til at skrive fængende tekster, poste en engagerende video, eller dele links, som målgrupperne klikker på.

Annoncering-webdesign-tekster

ANNONCERING

Med annoncering på sociale medier øges jeres følgerskare, og I får mere trafik på hjemmesiden. Med den rigtige opsætning får I også data for pengene. så jeres opslag bliver mere målrettede, indtil følgere bliver til leads, og leads bliver til kunder.

Rådgivning-sparring-markedsføringsstrategi-kernekommunikator

DIN PAKKE

Hvad har du brug for? Lad os tage en snak om din virksomhed, dit råderum til markedsføring, og hvordan du udnytter det bedst muligt. Du kan få præcis den pakke, du har brug for, så dine sociale platforme begynder at arbejde for dig. 

Det siger kunderne