fbpx

Sociale medier

STRATEGI | ANNONCERING | CONTENT

Jeres daglige arbejde kan blive et stærkt kort i virksomhedens branding, hvis I arbejder strategisk med sociale medier. Bliv mere struktureret og effektiv med en skræddersyet content plan, eller kombinér dine opslag med annoncering, der arbejder for dig, også når du ikke er online.

sociale medier

STRATEGI

Strategisk brug af sociale medier sikrer, at din virksomhed er til stede de rigtige steder, og bruger platformene optimalt. En plan sikrer variation i dine opslag, fastholder interessen hos følgerne, og forebygger “huller” i aktiviteten. Så kan I være til stede – også når I holder fri.

Visuel-identitet-design-visuel-identitet-kernekommunikator

CONTENT

Jo mere opmærksomhed, jeres opslag får, desto mere får I for indsatsen – også uden at sponsorere opslagene. Få hjælp til at skrive fængende tekst, lave engagerende video, eller dele links, som målgrupperne klikker på. Sæt prikken over i’et med en content plan, så I ikke oplever at være online hele tiden.

Annoncering-webdesign-tekster

ANNONCERING

Med annoncering på sociale medier øges jeres følgerskare, og I får mere trafik på hjemmesiden. Med den rigtige opsætning får I også data for pengene. så jeres opslag bliver mere målrettede, indtil følgere bliver til leads, og leads bliver til kunder.

Rådgivning-sparring-markedsføringsstrategi-kernekommunikator

DIN PAKKE

Hvad har du brug for? Lad os tage en snak om din virksomhed, dit råderum til markedsføring, og hvordan du udnytter det bedst muligt. Du kan få præcis den pakke, du har brug for, så dine sociale platforme begynder at arbejde for dig. 

Det siger kunderne