Kontakt

Er du i tvivl om din ideelle form for markedsføring?
Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

 

Vedr. salg: som ekstern afdeling er Kernekommunikator kontakt for mange virksomheder. Er du blevet henvist til mig, så send venligst en mail med dit tilbud. Jeg ser frem til at kontakte dig, når jeg har læst nærmere.

Skriv hvad du har brug for hjælp til. Det er helt uforpligtende, og du får som regel svar inden for få timer.

KONTOR

Find Kernekommunikator i Skive eller på din firmaadresse, når der er behov for en inhouse-løsning.

Sandbyvej 16, 7800 Skive

TELEFONTID

Jeg tager telefonen fra 09:00-15:00, men du er altid velkommen til at lægge en besked eller sende en sms.

Skriv din anmeldelse

Det betyder meget for mig, når kunder og samarbejdspartnere kan læse online, hvad andre synes. Skriv din anmeldelse online, eller skriv til mig personligt. Jeg bliver glad for alle typer feedback, også hvis jeg kan gøre noget bedre.

Skriv en mail

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.