Kurser i markedsføring

KOMPETENCELØFT | STÆRKERE ONLINE | SAMMENHÆNG I STRATEGIEN

Arbejdet med markedsføring kræver en bred vifte af kompetencer – det gælder uanset, om man har et mindre marketingteam, eller sidder alene som selvstændig. Med et tilrettelagt kursusforløb kan du og dine ansatte blive stærkere på udvalgte praksisområder, inden for brug af digitale platforme, strategisk online markedsføring og sociale medier.

Tilrettelagte kurser i...

Der er ingen grund til at gå på kompromis, når du eller dine ansatte har forskellige krav til kurser i marketing. Hvert eneste forløb bliver tilrettelagt efter den enkelte virksomhed, og planlagt efter jeres kalender. Undervisningen kan foregå i egne lokaler, med forplejning efter ønske, og selvfølgelig med individuel sparring og support under hele forløbet. 

Intro til Markedsføring

Intro til Branding

Google Ads & Analytics

Websider i WordPress

SoMe-Annoncering

Stærk på sociale medier

Ofte stillede spørgsmål

Kan vi selv bestemme indholdet ?

Selvfølgelig kan I det. Altså, inden for underviserens kompetencer. Men det er helt i orden, når deltagerne har forskellige ønsker til indhold – så længe der er bred enighed om det overordnede program.

hvor foregår undervisningen ?

Kurserne bliver som udgangspunkt afviklet i Skive, men kan afholdes i virksomhedens egne lokaler efter ønske. Kørsel uden for postnummer 7800 afregnes med et mindre tillæg. Alle kurser kan afvikles online.

Er der forplejning ?

Kurserne inkluderer morgenmad, frokost, kaffe og frugt efter ønske. Allergier, særlig diæt, eller ønske om vegetarmad bliver naturligvis tilgodeset.

kan man gå sammen om et kursus ?

Ja, somme tider går en gruppe af selvstændige sammen om et kursus inden for et fastlagt område, og deler udgiften. Det holder prisen nede for den enkelte, og giver i øvrigt en masse god sparring.

Hvad udgør kursusmaterialet ?

Kernekommunikator stiller kursusmateriale til rådighed i form af præsentation, opgavehæfter, video og bøger (hvis relevant). Alt materiale er specialtilpasset og med copyright.

Hvem er underviser ?

I bliver undervist af Ida Ulrich Bregnhøj, indehaver af Kernekommunikator | Markedsføring og Kommunikation, og mangeårig aktør inden for B2B og B2C marketing.

 

Læs mere om virksomheden…

Her er værktøjskassen blevet tungere...

Disse virksomheder har allerede haft glæde af Kernekommunikator som kursusleder.

Kæmpe stort tak til Kernekommunikator. Tak for gode råd, vejledning og ikke mindst skal du have tak for at gøre vores tid på SOME mere overskuelig.

Din Bilpartner Skive

Kursus i planlægning og annoncering

Jeg har før samarbejdet med Ida, og ved hvordan hun arbejder. Vi skal ikke bruge lang tid på at opbygge samarbejdet, og jeg kender hendes evne til at kommunikere på tværs af afdelinger og funktioner. 

Inventa A/S

Grundkursus i brug af Linkedin

Super givende, en fantastisk underviser og kurset var helt rigtigt skruet sammen. 

Forever Top Team

Kursus i digital markedsføring og personlig branding

En kompetent og vedkommende underviser. Materialet var lavet til os, og med vores virksomhed som udgangspunkt. Det kan virkelig bruges til noget.

FysiocareSalling

Markedsføring på sociale medier og annoncering på facebook

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.