fbpx

Få hjælp til din markedsføring

SYNLIGHED | SAMMENHÆNG | VÆKST

Har du brug for løbende hjælp til konkrete opgaver, strategi og planlægning, eller bare en sparringspartner? Start med uforpligtende rådgivning, og hør hvad andre virksomheder har haft succes med. Du kan også få en abonnentaftale, som indeholder præcis det, du mangler.

Rådgivning over telefonen varer ca. 15 minutter. Det er gratis og helt uforpligtende.

 
Rådgivning-sparring-markedsføringsstrategi-kernekommunikator

ABONNENT

Markedsføring kan være en uoverskuelig størrelse, som uanset niveau kræver tid og dedikation. Med en abonnentaftale får du hjælp til netop det, du ikke har tid eller evner til at håndtere. Aftalen bliver skræddersyet til netop dit behov, og altid til en fair pris, du kan være med til i længden.

Logopakker-logo-grafisk-design-kernekommunikator

MARKEDSFØRING

Du har langt større chancer for at få succes med din markedsføring, hvis du lægger en plan, og følger op på den. Du får hjælp til at definere målgrupper, salgskanaler, konkrete aktiviteter, budget og mål. På den måde kan du være sikker på, at alle aktiviteter er med til at styrke din forretning.

Visuel-identitet-design-visuel-identitet-kernekommunikator

BRANDING

Hvordan gør du din virksomhed synlig og attraktiv for kundeemner, som aldrig har hørt om dig? Få hjælp til en målrettet strategi, som styrker dit brand, og gør din kommunikation synlig og strømlinet. Med specifikke mål og guidelines, kan du og dine medarbejdere gøre branding til en del af hverdagen.

Annoncering-trykte medier-kernekommunikator

RÅDGIVNING

Har du brug for inspiration til konkrete opgaver, strategi og planlægning, eller bare en sparringspartner? Start med uforpligtende rådgivning, og hør hvad andre virksomheder har haft succes med. Du kan også få en abonnentaftale, som indeholder præcis det, du mangler.

 

Det siger kunderne: