Rådgivning

STRATEGI | BRANDING | SPARRING

Du har langt større chancer for at opnå succes med din markedsføring, hvis du lægger en strategi og arbejder hen mod konkrete mål. Start med en gennemgang af din virksomhed og dine ønskede målsætninger. Hør hvordan du kan forme din markedsføring, så indsatsen bliver strategisk og understøtter hele forretningen. Rådgivning afregnes pr. time og afsluttes med en overskuelig handlingsplan.

 

Skriv mig på venteliste

Rådgivning-sparring-markedsføringsstrategi-kernekommunikator

ABONNENT

Markedsføring kan være en uoverskuelig størrelse, som uanset niveau kræver tid og dedikation. Med en abonnentaftale får du hjælp til netop det, du ikke har tid eller evner til at håndtere. Aftalen bliver skræddersyet til netop dit behov, og altid til en fair pris, du kan være med til i længden.

Logopakker-logo-grafisk-design-kernekommunikator

STRATEGI

Du har langt større chancer for at få succes med din markedsføring, hvis du lægger en plan, og følger op på den. Du får hjælp til at definere målgrupper, salgskanaler, konkrete aktiviteter, budget og mål. På den måde kan du være sikker på, at alle aktiviteter er med til at styrke din forretning.

Visuel-identitet-design-visuel-identitet-kernekommunikator

BRANDING

Hvordan gør du din virksomhed synlig og attraktiv for kundeemner, som aldrig har hørt om dig? Få hjælp til en målrettet strategi, som styrker dit brand, og gør din kommunikation synlig og strømlinet. Med specifikke mål og guidelines, kan du og dine medarbejdere gøre branding til en del af hverdagen.

Annoncering-trykte medier-kernekommunikator

SPARRING

Har du brug for inspiration til konkrete opgaver, strategi og planlægning, eller bare en sparringspartner? Start med uforpligtende rådgivning, og hør hvad andre virksomheder har haft succes med. Du kan også få en abonnentaftale, som indeholder præcis det, du mangler.

 

Det siger kunderne

Skriv din anmeldelse

Giv din mening til kende. Det betyder meget, når mulige samarbejdspartnere kan læse online, hvad andre synes. Skriv din anmeldelse online, eller kontakt mig personligt. Jeg bliver glad for alle typer feedback, også hvis jeg kan gøre noget bedre.

Med i marken

Sociale medier

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.