Ekstern Marketing

PROJEKT | ABONNEMENT | KLIPPEKORT

Mangler I en sparringspartner? Eller ekstra hænder i forbindelse med et større projekt?

 

Der kan være flere grunde til at hyre ekstern marketing-support. Kernekommunikator supplerer og styrker jeres eksponering på netop de områder, hvor der er behov for særlige kompetencer.

 

Samarbejdet kan være projektbaseret, fungere som abonnement i et løbende samarbejde – eller købes som klippekort. Så får du den hjælp, der passer til dig og din virksomhed.

Mangler I en sparringspartner? Eller vil I bare hellere bruge tiden på andet end marketing, uden at skulle ansætte en ekstra medarbejder?

Der er øjeblikket venteliste på fast samarbejde som abonnent. Skriv din virksomhed op, så bliver du kontaktet, hvis der åbner en plads. Ventelisten er ikke rangeret, men prioriteres efter opgavernes sammensætning og ressourcer til at dække dem. Det er fortsat muligt at booke klippekort – kontakt for nærmere info.

Skriv mig på venteliste

Hér kan du få marketingsupport

Website

Sociale medier

Content creation

Tekster

Annoncering

Grafisk produktion

Sparring

Kurser

Samarbejde

De fleste virksomheder kan have gavn af ekstern marketing-support.
Se udvalgte samarbejdspartnere, og læs tilgængelige cases.
Ekstern Marketing 4
Ekstern Marketing 5
Ekstern Marketing 6

Skriv din anmeldelse

Giv din mening til kende. Det betyder meget, når mulige samarbejdspartnere kan læse online, hvad andre synes. Skriv din anmeldelse online, eller kontakt mig personligt. Jeg bliver glad for alle typer feedback, også hvis jeg kan gøre noget bedre.

Med i marken

Sociale medier

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.