Picture of Ida Ulrich Bregnhøj

Ida Ulrich Bregnhøj

Indehaver, Kernekommunikator

Marketing efter behov hos Danlaser A/S

Kundecase: Danlaser A/S manglede en marketingmedarbejder, men havde ikke opgaver nok til at oprette en stilling. Derfor bruger de Kernekommunikator til sociale medier, annoncering, tekster, webredigering, grafisk produktion og som kontaktperson til eksterne SEO-partnere. Resultatet er stærkere branding og stabil opgaveløsning, i tæt samarbejde med virksomhedens medarbejdere.

Per Nielsen, ejer og adm. direktør hos Danlaser A/S:

Kort fortalt om samarbejdet: “Jeg har været i branchen i mange år, og det med markedsføring har ikke været nødvendigt på samme niveau, som det er nu. Jeg havde brug for en medarbejder på nogle andre vilkår, end en ansættelse, fordi jeg havde svært ved at vurdere hvad der skulle til, og hvor meget tid der skal bruges på det. Jeg er utrolig tilfreds med den hér løsning, hvor Ida tager sig af vores sociale medier, laver messestand og brochurer, og lægger nyt indhold på hjemmesiden. Det går hurtigt, og hun arbejder rigtig fint sammen med mine faste medarbejdere. Vi får en faktura, når hun har registreret et aftalt antal timer – og der følger altid en detaljeret opgaveoversigt med. Jeg er meget tryg ved samarbejdet”.

 

Mere digital synlighed og stærkere branding: “Vi havde brug for hjælp til det digitale, for ingen af de eksisterende medarbejdere havde tid til det område. Vi skulle have hjælp til at drive mere trafik ind på hjemmesiden, og få noget aktivitet på de sociale medier. Ida har også lavet Facebookannoncer, og sørger for at hjemmeside, brochurer og andre ting allesammen afspejler vores brand. Ida tager billeder, producerer video, skriver tekst og lægger det ind på hjemmesiden. Hun laver desuden grafiske opsætninger, når vi skal på messe eller vil have lavet en folder. I praksis kommer hun på besøg, når der er brug for nye billeder til Facebook og Linkedin, og laver noget video, hvis vi har fået en ny maskine eller arbejder på et spændende projekt. 

 

Kontakt til eksterne bureauer: “Vi får lavet SEO og SEM-arbejde hos et bureau, og hér er det Ida, der er vores primære kontaktperson. Hun taler deres sprog, og ved hvad de har brug for, når de beder om noget. Hun er god til at bygge bro mellem, hvad vi gerne vil forretningsmæssigt, og hvad bureauet har brug for, for at kunne understøtte de mål

 

Besøg virksomheden på www.danlaser.dk 

Del artiklen med andre:

Det siger kunderne

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.