fbpx

Om Kernekommunikator

HVEM STÅR BAG | DRIVKRAFT | SAMARBEJDE

Om Kernekommunikator, Ida Ulrich Bregnhøj

Jeg hedder Ida Ulrich Bregnhøj, og stiftede Kernekommunikator i 2019, efter at have beskæftiget mig med markedsføring, kommunikation og strategi inden for det private erhvervsliv og de frie skoler i mere end 12 år.

Både det strategiske og praktiske arbejde omkring markedsføring er en glødende interesse, og jeg bliver især drevet af at være med til at forme ideer, omsætte dem til handlingsplaner, teste løsninger, og følge effekten af vores indsats. Jeg stiftede Kernekommunikator netop med udgangspunkt i at bruge min samlede erfaring omkring hele markedsføringsprocessen, fra strategi til færdigt produkt.

Om samarbejdet med Kernekommunikator

Min forretning handler i store træk om forskellige former for kommunikation – formidling af et budskab, ofte forbundet med et ønske om at skabe bestemte effekter eller handlinger. Én af mine store styrker er min evne til at fornemme essensen af mine kunders drivkraft, og overføre det til den løsning, vi skaber sammen. Det er meget vigtigt for mig, at mine kunder ender med følelsen af, at det virkelig er deres produkt, og at de har følt sig vejledt hele vejen igennem.

Det siger kunderne