Om Kernekommunikator

HVEM STÅR BAG | DRIVKRAFT | SAMARBEJDE

Om Kernekommunikator, Ida Ulrich Bregnhøj

Kernekommunikator leverer markedsføring og kommunikation til små og mellemstore virksomheder. På det strategiske plan bruges virksomheden som sparringspartner og leverandør af overordnet strategi og planlægning inden for markedsføring, som samler virksomhedens kombinerede kommunikation til effektiv branding. På et praktisk plan leveres flere af de værktøjer, som udgør brandingens kommunikationskanaler, så som hjemmesider, tekster, grafiske elementerog content i sociale medier.


Hvem står bag?


Kernekommunikator er stiftet og drives af Ida Ulrich Bregnhøj, som inden da beskæftigede sig med markedsføring, kommunikation og strategi i det private erhvervsliv og ved de frie skoler. Kombinationen mellem det strategiske og praktiske omkring markedsføring hører til kernekompetencerne. Det primære, der driver interessen for faget, er  muligheden for at forme ideer, omsætte dem til handlingsplaner, teste løsningerne, og følge effekten af indsatsen. Kernekommunikator er stiftet netop for at kunne sætte en bred vifte af erfaring omkring markedsføringsprocessen i spil, fra strategi til færdigt produkt.


Om samarbejdet med Kernekommunikator

Grundlæggende handler forretningen hér om forskellige former for kommunikation – formidling af et budskab, forbundet med et ønske om at skabe en bestemt effekt. Det gælder både kommunikationen mellem virksomheden og kunden, og det produkt, vi skaber sammen. 

Det siger kunderne