Om Kernekommunikator

OUTSOURCING | KOMPETENCELØFT | SUPPORT

Om Kernekommunikator, Ida Ulrich Bregnhøj

Kernekommunikator er stiftet og drives af Ida Ulrich Bregnhøj, der inden for områderne markedsføring, branding og strategisk kommunikation fungerer som ekstern leverandør, marketingsupport og underviser i private virksomheder og etablerede marketingafdelinger, samt hos selvstændige og opstartsvirksomheder. 

 

Hvornår bruger man outsource marketing?

Der kan være mange grunde til at hyre ekstern support til sin markedsføring. Der kan opstå et øget behov for eksponering i forbindelse med udviklingsprojekter, behov for særlige kompetencer, midlertidig hjælp i forbindelse med sygdom eller fratrædelse, eller uddannelse af personalet inden for udvalgte specialområder. 

Fælles for fordelene ved ekstern support er, at Kernekommunikator hurtigt og effektivt indtræder i de nødvendige funktioner, styrker netop de områder, hvor der er behov for særlige kompetencer eller øget gennemslagskraft, og bidrager med målbar og mærkbar værdi.

 

Kompetenceløft og hjælp til marketingopgaver

Kernekommunikator tilbyder opgaveløsning inden for en lang række områder, når både små og store virksomheder har behov for at få løst specifikke opgaver. Udforsk også muligheden for at få tilrettelagt et internt kursusforløb, når virksomhedsejere og personale har brug for et kompetenceløft inden for markedsføring, branding, brug af digitale marketingplatforme og annoncering på sociale medier.

Det siger kunderne