Tekstproduktion

ARTIKLER | TEKSTER ONLINE | NYHEDSBREVE

Tekster må godt være lidt spændende, ikke? Det kan de også være, selvom budskaberne er komplekse. Få dit budskab skrevet om til aviser, magasiner, foldere, nyhedsbreve og hjemmesider. Skriv hér, så finder vi ud af, hvordan din gode historie kan komme ud i verden.

Skriv mig på venteliste

Kernekommunikator-nyheder-nyhedsbrev-artikel

ARTIKLER

Lad os finde den gode historie om dit nye tiltag, eller en kunde, du har gjort en forskel for. Artikler er en effektiv og anderledes måde at få omtale på,  og kan bruges på tværs af medier. Du bliver naturligvis omtalt med saglighed og relevans for dine målgrupper.

Tekstproduktion 1

TEKSTER ONLINE

Tekster på din hjemmeside spiller en stor rolle for, hvor godt du klarer dig i f.eks. søgeresultater på Google. Kernekommunikator skriver fængende SEO-tekster, som sælger med respekt, og er med til at gøre din viksomhed synlig online.

Kernekommunikator-nyheder-nyhedsbrev

NYHEDSBREVE

Dit nyhedsbrev har kun få linjer til at inspirere og engagere. Derfor skal tekst og billeder være nøje afstemt. Sørg for at lede læseren videre til din hjemmeside, og giv ud af din ekspertviden. Det skaber tillid, og i sidste ende din basis for kontakt.

Tekstproduktion 2

FRA SØVNIG TIL SAFTIG

Aj…det var da også lidt voldsomt at love. Men hér kan din tunge, tekniske tekst altså få lidt mere liv. Faktisk er det også tit sådan, budskabet kommer frem. Jeg bruger humor, hvor det passer ind – og lavere LIX, hvis din tekst skal være informativ og spiselig.

Det siger kunderne

Skriv din anmeldelse

Det betyder meget for mig, når kunder og samarbejdspartnere kan læse online, hvad andre synes. Skriv din anmeldelse online, eller kontakt mig personligt. Jeg bliver glad for alle typer feedback, også hvis jeg kan gøre noget bedre.

Med i marken...

Kontakt