Tekstproduktion

ARTIKLER | TEKSTER ONLINE | NYHEDSBREVE

Få dit budskab igennem med professionel tekstproduktion til aviser, magasiner, brochurer, nyhedsbreve og hjemmesider. Læs aktuelle udgivelser under “Nyheder”, eller bestil gratis rådgivning for at høre, hvordan din historie kan komme ud i den rigtige form.

Bestil uforpligtende rådgivning

Tekstproduktion-kernekommunikator

ARTIKLER

Lad os finde den gode historie om dit nye tiltag, eller en kunde, du har gjort en forskel for. Artikler er en effektiv og anderledes måde at få omtale på,  og kan bruges på tværs af medier. Du bliver naturligvis omtalt med saglighed og relevans for dine målgrupper.

Tekstproduktion-Skive-Kernekommunikator

TEKSTER ONLINE

Tekster på din hjemmeside spiller en stor rolle for, hvor godt du klarer dig i f.eks. søgeresultater på Google. Kernekommunikator skriver fængende tekster, som sælger med respekt, og bruger de rigtige søgeord og placeringer frontend og backend.

Annoncering-webdesign-tekster

KLAR TIL GOOGLE ADS

Har du oplevet, at dine Google Ads giver trafik, som ikke konverterer til kontakter eller salg? Ordvalg og formuleringer betyder uendelig meget for, om besøgende vælger at klikke på din annonce, og om de derefter bliver på din side eller tager kontakt. 

Annoncering-trykte medier-kernekommunikator

NYHEDSBREVE

Et godt nyhedsbrev skal både inspirere og engagere. Vi har kun få linjer, og kort tid at gøre godt med, så derfor skal tekst og billeder være nøje afstemt. Sørg for at føre læseren videre til din hjemmeside, og giv ud af din ekspertviden. Det skaber tillid, og i sidste ende kontakt.

Det siger kunderne