Picture of Ida Ulrich Bregnhøj

Ida Ulrich Bregnhøj

Indehaver, Kernekommunikator

Nyt netværk: Polka skal forene egnens erhvervsliv

Kilde Connect lancerer d.d. et nyt og ekstremt innovativt netværkskoncept, PolkaWorks, som med mottoet ”totur til fremtiden” skal kombinere professionel sparring, branding og en god svingom. Konceptet kan være starten på en redefinering af netværksbranchen, og skriver allerede 51 lokale virksomheder på medlemslisten.

 

Da den globale Corona-situation i foråret 2020 lukkede Danmark ned, var Jeanette Kilde, som resten af landets erhvervsdrivende, tvunget til at gå i tænkeboks. Hendes arbejde som netværksfacilitator blev sat i venteposition, og hidtidige aktiviteter måtte genopstå i virtuelle former. “Tiden var inde til at genbesøge formålet med mit netværkskoncept”, fortæller hun. “Vi har manglet både faglig udvikling og social kontakt rigtig længe nu, så det var nødvendigt ikke bare at genskabe eksisterende tilbud, men opfinde helt nye tiltag”, forklarer hun.

 

Professionel udvikling kombineret med markedsføring
Sammen med netværkskollegaen Ida Ulrich Bregnhøj, lokal marketingjonglør og selvudnævnt folkedans-ekspert, har Jeanette Kilde derfor udviklet PolkaWorks, som skal forene professionel networking med det sociale samvær, vi som mennesker har savnet under Coronanedlukningen. Ida Bregnhøj fortæller videre om konceptet, at det er helt unikt, og muligvis kan komme til at udløse en komplet redefinering af netværksbranchen. “Mit perspektiv for det nye netværk har været at kombinere sin deltagelse med eksponering af den virksomhed, man repræsenterer”, udtaler hun. “Det passer perfekt med Jeanettes polka-koncept, for hér kan man virkelig skille sig ud, og skabe noget positiv opmærksomhed omkring sin virksomhed”.

 

Dans og læring med påbudt sikkerhedsafstand
I praksis vil deltagende virksomheder for nuværende kunne mødes udendørs i grupper på op til 10 personer, gerne i Skive gågade, så eksponeringen bliver maksimal. Med den rigtige støtte er det planen at belægge dele af gågaden med en dansevenlig parket, og deltagere kan naturligvis bære dragter med firmalogo. Ida Bregnhøj uddyber, at man er opmærksom på udfordringen i at holde 2 meters afstand mellem de dansende par, ligesom informative oplæg kan blive svære at afvikle i praksis. ”Men man kan alligevel ikke tage notater, hvis man holder om hinanden, så det kan vise sig at blive en kæmpe fordel”, slutter hun.


Ovenstående pressemeddelelse er bragt som aprilsnar d. 1/4 2021.

Del artiklen med andre:

Det siger kunderne

Dette website anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du websiden brug af cookies.